Tuesday, June 10, 2014

...santai...

...santai pagi ni.breakfast meehoon goreng homemade dengan tea peria sambil nonton MHI.tetiba sama ngalir airmata dengan si fyn jamil tu.Sayu dengar dia dendangkan lagu buat arjunanya...Semoga arjuna ku juga di limpahi rahmat ,sentiasa mendapat keberkatan Nya sepanjang hayat.All the best angah for your interview kat ASTRO petang ni.Hujan rahmat juga di pagi ni,sejuk dan dingin terasa,bagai merestui mu anakku...aamiin....

...sambil tu juga menghitung hari ...semakin dekat dah nak habis coti ni.Banyak hikmahnya coti kali ni.masa kata kampong adik mamaijat tanya,nape coti kali ni pelik...dah lah bilangannya banyak dari biasa,mula plak tengah2 minggu...well,mamaijat cuma kata org nk beri,kami terima jelah...
kalau explain  pun faham ke dia..cuma mamaijat kata nak tallykan dgn bilangan hari persekolahan dan beberapa reasons lain yang rasanya mudah bagi dia memahaminya..dia ungkit plak pasal cuti raya...eh panjang lebar pula kena explain...hehehe ...hope dia faham,lagipun rasanya x der kaiatan dengan dia,anak2 dia dah besar panjang,kat U pun dah...

...hujan masih melebat kat luar.baju dah beres di ampaian,lunch dah prepared..so sambung santai lah depan tv...sambil tu nak hadap kitab.Peliknya bila buka kitab yg TH beri tu,,mata ni kemain berat lg...bila hadap kitab muka ni x pulak...hihihi....Oklah berat tak berat kena juga mentelaah...masa dah semakin hampir ni...

Ok.Daaaaa.....

No comments:

Post a Comment