Wednesday, June 11, 2014

...panggilan...

...dari semalam mommy Maryam  contact bagi tau nak balik ph...pastilah seisi rumah gumbira dengan berita tu....Samada ari ni atau esok katanya,bergantung dengan urusan kerja daddy Maryam selesai.
Rezeki  jangan di tolak,ada group masuk taman Negara.Kat ph pun hanya ada omma & pak ngah...Mak cu Q & mak kakak F besar kemungkinan tak balik juga...Tok ayah still kat Jerman...

...hurmmm,ada yang pelik dengar panggilan Maryam kat kami...hehehe...

Nama penuh Maryam ialah Maryam Jasmine Alisha Bt Mohammad Firdaus.
***ampun cikgu Maryam nanti...memang panjang namanya.Dah itu pilihan mommy & daddy dia.
Dia panggil parents ,semua dah maklum kan...mommy & daddy....

Mamaijat plak, bahasakan diri 'omma'.
Mr J, katanya tok ayah dan no 2...pak ngh...
yang paling payah nak pilih panggilan ialah no 3  & no 4.
kejap aunty F & aunty Q,kejap mak kakak F & mak cu Q..huh pening!!!
ari tu ada panggilan korea pun di sebut..
suka hati  korang ajer ye...
btw,memang hak kita orang kan nak panggil apa pun.yang penting rasa hurmat dan kasih sayang tu semoga berpanjangan....

...hurmmm,pagi  tadi dah ke pasar tani cari bekalan sementara Maryam & fmly kat ph,sempat mamijat beli laksa.so,ari ni no cooking for lunch...

...jom,,tunaikan kewajipan,kejap lg my temptation wife...

...Daaaa.....

***eh,ari ni besday awak ye...happy besday,semoga berbahagia bersama keluarga dan orang2 tersayang...kenang dikau dalam doa ku...aamiin...

***esok katanya ck100% turun kl & balik AG.duhai,miss lagi nak going fishing kat AP together2...
hurrmmmm.....jgn jelezzz I da lepas hajat ari tu..hehehe...thanks d,dah x kempunan lagi dah...

No comments:

Post a Comment