Monday, June 9, 2014

...sentuhan jemari bik ti & air gula...

...dah lebih seminggu mencari tukang urut.jangkanya masa ziarah bb Maryam omma pun numpang mommynya berurut.ntah kat mana silapnya,si tukang urut bole lupa appointment...melepaslah mamaijat...So balik ph cuba contact beberapa orang seperti yang di cadangkan...Akhirnya dapat hubungi bik ti...lama dah tak merasa jemari nya ..

...bik ti ,cleaner skul lama mamaijat.dari seberang,dah lama menatap di sini.Dia masih ingat mamaijat.habis di ungkit cerita zaman mamaijat di sktm..hihihi,layan jerlah sambil menyeringai menahan urutannya.satu2 dia mengingatkan mamaijat gang lama.banyk juga info yang di beri.orang baru memang mamaijat x kenallah,tapi gang lama@senior ramai gak lagi.Hai,zaman menerima menantu kami ni gamaknya...juga cucu...hehehe...otai dah kami rupanya...

...sedap rasanya  tubuh ni di ulit bik ti.sedar2 dah hampir dua jam berlalu.huh!!!Alhamdulillah segar terasa.Dah ada contact  number bik ti,nampaknya sebulan sekali bertemulah kita yea...hehehe...

...ari ni ke KK CB,urusan check up 'manis'ku.Kwang kwang kwang biarpun reading dah menjunam seperti doaku,mamun masih tak mencapai tahap yang di mestikan.Doc arahkan buat pemeriksaan darah.huhuhu berselang 2 jam ,3 tube darah di sedut.Sebelum tu nurse belanja mamaijat air special..hua hua hua...terbaik wok!!!air gula.huhuhu....Saat mencari urat darah menjadi trauma...hadoiii...Anyway syukur,akhirnya urusan selesai juga...

...26 nanti baru dapat result.Semoga semuanya baik baik belaka...Insha Allah...

...ooppsss,cukup sampai sini dulu.Rasa kurang enak di tengkuk bila lama sangat merenung
huruf2...surface ni...dah berbalam balam huruf di mata mamaijat.....

...tbc,Daaaaa.....

1 comment:

  1. :)
    Memang suka jugak berurut!Dah lama tak urut ni!.huhuhu..
    Tapi ada jugak ckg2 ni yg x suka berurut cakap..bila dah sekali berurut..mesti nak berurut lagi..

    ReplyDelete