Thursday, June 12, 2014

...jom,cePATTT!!!!...

...ari ni nak wat kerja rumah tangga dgn kadar cepat.
Baju on the move dalam mesen.Vaccum,minta Pak ngah buat nanti.
Masak tuk lunch,dah ada menunya...semilang masak lomak cili padi...semalam beli kat pasar tani...mamaijat nak campur kambas...bayam tumis,sepat masin goreng.haaa amacam...rasanya berpeluh lah makan tengahari ni nanti...Pas masak baru mop lantai...dan...taraaaaa...
masa utk golek2 dengan baby Maryam...

...Teruja nya memasing nak menatap Maryam.Mak kakak kata after class nak balik ph dan tghri jumaat balik Sh Alam semula.mak cu Q dah meroyan kat KMS banting tu ha...hihihi....Omma ngan pak ngah ajer yang relax..errkk,mak ngah  Y tu dah x sabar nak gendung Maryam..nak cubit pp maryam...Mak long GG pun dah pesan WA bila maryam dah tiba nanti...uuurrmm,oyang kat Melaka tu plak  dah minta diambil,nak ngulit cicit juga lah tu....hehehe..
uncle NN pun dah omma Wa...Gang skpi ,nmpaknya memasing masih bercoti,aidilfitri lah jumpa nanti,in sha Allah...pun x lupa Tok Uncle & wan R...

...Beruntungnya jadi Mayram...generasi keempat keluarga mamaijat...Everybody loves you dear..Semoga dewasamu menjadi putri yang solehah,berjaya dunia akhirt dan pandai menjaga nama keluarg kita....

...eh!cerita ceriti jer ni...macam Maryam da depan mata...huhuhu,ntah2 x bangun lagi...
OK,Maryam cepat bangun.Omma pun nk operasi ni...

Semoga di permudahkan perjalanan Maryam,mommy & daddy...dan selamat tiba ph...

...Daaaaa.....

**photo Maryam???
hurmmm...nanti2 lah mamaijat bagi reasons why I never post photos lagi kat sini...

No comments:

Post a Comment