Friday, June 6, 2014

...tiring...

...yes,,yesterday was very tiring.ntah apa yang di buat yaa!!
ke BJ uruskan tukar hak milik strata syurgaku BJ.Urusannya sekejp,tapi nk ke sananya huhuhuhu .No 3 yg drive...dapat mamaijat rehat.yelah kan apa guna ada driver...harus di beri kepercayaan dah,kannnn...

...then katanya kakak nak shopping for nxt sem.OK lah ioi puchong ler yg terdekat.tetiba dpt call.ya tuhan how careless am I now.my ic dijumpai tercicir kat opis kat BJ tadi.hurrmmm..kenalah patah balik after urusan shoppig kakak selesai nanti.

...kakak a.k.a. no 3 ni very sempoi.senang gi shopping wih her.sekejap jer bereh urusan dia.Hehehe,ke kakak kesian kat mama  & malas nak heret ke sana sini cari pilihan....Anyway puas juga nak menghabiskan 'jamuan' lunch kite tu kan kakak....

....hurmmmm,kena ke BJ semula dik kelalaian sdr.Nasib baik cicir dlm opis,kot kat luar pasti dah selamat jalan 'eye cee' I tu kan....Kesian kaka kn pusing2.if not leh terus balik PH..anyway,,lastly reached PH hampir2 dipenghujung Zohor...haippp!!!next time not to do like this...ok!

...usai solat asar,mamaijat minta kakak antarkan ke ppukm...niat ziarah anak BB.si Sabrina yang dikejarkan ke ppukm jam 6.00 pg kerana x sihat,vomited more than 8 times dgn bacaan glokus 24...


Sejarahnya Sabrina adalah pesakit diabetis tegar sejak berusia 8 thn.Now  she is 11.Ppukm dah bagai 2nd house for her & her mom.She has no daddy since still in her mom's womb...ditinggalkan dgn pesanan,not to tell her that I am her father..SubhanaAllah...ayah jns ni pn ada.\Everything is on her mom,BB a clerk kat company swasta kat SA.Sabrina has another big brother still studying kat TI ,Melaka.Ya Allah,,lalu nikmat Allah yang manakah nak di dustakan...biarlah Allah yang tahu apa yg BB tanggung.As  a friend,,doa mamaijat ada bersama BB anak beranak.

Well,bersama azan maghrib kamk melangkah pulang.Fuhh!!!!! mamaijat lena after Isyak>Sedar2 alarm 4.30....Alhamdulillah,masih sempat dating...

so,this morning bacaan ada lah penurunan...Alhamdulillah,semoga terus turn hingga target reading...In sha Allah..

...ok,time nk breakfast...
urusan ari ni,kata kakak ke SA...jommm...
Daaaaaaa...........

No comments:

Post a Comment