Saturday, June 7, 2014

...tak sempat...

...rancangnya ari ni nak jenguk Sabrina di ppukm.Kesian tgk tubuh halus tu terbaring keseorangan x berteman.pepagi emaknya da wa....ada penurunan sampai 3.9 ...tapi selepas boleh makan dia naik hingga 19 semula...Waduhhhh...masih x stabil.Anyway menjelang tghri prof dah buat inspection.Didapati doc bertugas dah salah beri dos insulin.Patut x stabil bacaan gulanya.Kata BB kesian doc tu kn marah ,depan patients pulak tu..Alahai doc yg semalan tu ke?alamak,doc encem tu kena marah...ciannya...

...Sorry Sabrina,mamaijat keletihan ngikut kakak ke SA ngantar her belongings sebelum new sem bermula next Monday.nanti senanglah dia merempit jer pagi Isnin tu.... Kat SA mamaijat missed nak pekena mee udang galah yg diidam2 kan tu...Kedai tu bukak after 5 pm..hurrmm,,nantilah gi lagi reramai...Sebagai ganti kami mkn di assam pedas Arianna...Whattttt...mamaijat makan nasi ari ni????Its okay,,once a while dan kuantiti nya pasti sedikit...kannn...

.....dan berkebetulan,anak sedara mamaijat menjenguk plak.So menambah ketidak kesempatan mamaijat nak ke sana.kata kakak,esok jerlah ma...Insha Allah ye sayang,di beri keizinan oleh Nya,esok kita jumpa....

...oopppsss...mata ni berat sesangat dah.masa untuk berehat dan beradu...
selamat malam semua...
Insha Allah kita bertemu esok,andai diberi izin oleh Allah.
Daaaaa....

***lama x dengar 'tidurlah wahai permaisuri' sebelum  lena ku.....

No comments:

Post a Comment