Thursday, June 26, 2014

...duhai,letihlah...

...eh!!dah Khamis rupanya...betapa cepatnya masa berlalu.
Rupanya dah banyak ari juga tak ke SINI...
Dan minggu ni fuhh!!!
Boleh kata tiap ari balik lewat.
Letihnya...

Minggu LADAP  kata kengkawan.
Selain Ladap,semua guru sessi pagi terlibat dengan kelas bimbingan utk anak2 tahun 6 yg bakal menduduki UPSR tahun ni.
Inilah usaha pihak kami para guru dalam membantu anak2 yang kurang berjaya@ gagal dari pep pertengahan tahun yang lalu.
In sha Allah,berkat kerjasama para guru dan usaha anak2 sekelian ...semua akan berjaya seterusnya meningkatkan prestasi sekolah yang mana agak jatuh tahun sebelum ini......

...Ari ni pula taklimat bagi persediaan penyerahan buku ADAB...yang akan diadakan pada hari SABTU 28 Jun 2014.Ianya adalah laporan prestasi pelajaran pertengahan tahun pelajar bagi tahun 2014 .Mamaijat ditugaskan membantu aje cos bukan guru kelas..Nampaknya kena juga bersedia bak kata boss tadi,if lah ada parents yg akan tanya berkaitan PBS terkini...hehehe...apa itu ON / OFF line...

...So,minggu ni juga enam  hari kami ke skul.Ahad dah mula berpuasa In sha Allah.
Bersyukur padaMu ya Allah,dipertemukan lagi dengan Ramadhan tahun ini.
Semoga puasa dan ibadah lain  kita semua sentiasa mendapat rahmat dan keberkatan Nya.
aamiin...

...hurrmmm,rasa dah layu benar dah mamaijat ni.
Need rest lah nampaknya.
Esok skul nak wat pot luck.Adik2 kat skul tu dah minta sotong sumbat bersambal...
Malam lah mamaijat buatkan...tapi esok mamaijat ada appointment check up...
abis tu camno!!!!!!

...Ok lah jump lagi...dah x tahan sesangat ni.....
Daaaaa.....

***gang smsp dah ada cadangan tarikh iftar kami....
tadi pun boss dah umumkan tarikh perasmian surau & majlis iftar skul...
alamak!!!!!
the same date...
help me d!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment