Monday, June 2, 2014

...D,here i come....

...ari ni mamaijat ada date...hurmmmm my dear doc,hope dapat khabaran gumbira selepas pertemuan pertama nanti yea!!!apakah mamaijat dan my D  bakal menjadi pasangan yang kerap betemu selepas ini???huhuhu,pagi ni yg bakal menentukanya...Kat PPUKM mamaijat dah 6 bulan sekali  dating,harap janganlah yang ni pula kerap.hehehe...buhsan tau ...Nak wat canner kan,,bila tetiba tahu kita dah "manis" hua hua hua...Pengajarannya,sentiasa berhati-hati dengan apa yng masuk mulut tu.jangan nak ikut orang,hentam dan sumbat segala.Sejarah dah ada dan mengajar tapi diri ini yang mudah lupa...Bak kata Miss Bev,serves  you right...Jom,kena gi awal...puasa ...I,takut tumbang plak...
Daaaaaaaa.......

1 comment:

  1. Assalamualaikum mamaijat:)
    Betul tu..bab2 makan..kadang2 tu..memang pantang..
    ------> pantang tengok...nak je terus masuk mulut!
    Uhh;)
    MOga mamaijat sihat!

    ReplyDelete