Sunday, June 1, 2014

. . . berabuk a.k.a. bersawang sudah....

fuhh!!!!!berzaman rasa nya da meninggalkan muka blog ni...hehehe Rasa macam mimpi pula,membuka dan menaip semula.... Banyak yang dah tertinggal... dari sibuk nak terima nantu sampailah dan hampir sebulan menimang cucu... Wow!!!! lama tu kan... Whatever,hope this date buka semula hati ni,ringankan tangan@jari ni mengetuk surface menaip... ikutkan masa memang amat terhad... tapi akan cuba luangkan juga... Ok.untuk hari ini salam rindu buat yang masih ingat mamaijat. doakan mamaijat sihat untuk terus bercerita... dah rindu juga nak mengarut kat sini..

2 comments:

  1. :)
    knock!knock!knock!

    assalamualaikum mamaijat
    :)

    ReplyDelete
  2. waalaikumusallam my dear....

    ReplyDelete