Tuesday, June 3, 2014

...MOOD & CUTI...

...masih dalam cuti .suka cuti.biarpun sehari.bkn malas bekerja,eh mana boleh malas...kan tu sumber rezeki...Cuti bermakna no rushing...tenang dan aman...X terikat dengan waktu dan peraturan...dapat rehat & release sikit dari stress and tension...dan yg ptg dapat lelama otb...hihhi ...GG...one of my fav activity...

...mood dalam cuti kali ni....hurrrmmm,,ada sedikit terganggu,biarpun awalnya sesangat menantikan kedatangn cuti...plan nk bersama yg tersayang Maryam Jasmine Alisha,mommy & daddy...Huhuhu,,maryam blm nk balik umah dia,so omma back to ph lah....In sha Allah before skul reopen omma gi jumpe Maryam lg yea...itu pun bergantung pd kesihatan omma...or Maryam jerlah balik ph...kita gi jenguk makcu Q kat Banting tu..

...ari ni nak back to hometown.perlu uruskan syurga ku SB.clear all the bills and touch up sikit2...well Ramadan & then Syawal is coming.Weh thn ni ada orang baru ,sure nak ada kelainan...Feeling x sabar lah pulak...

...syurga ku BJ pun nak di jenguk utk urusan pengosongan.dah ada yg minta masuk...hurmmm mana nak ku sumbat harta2 tu.Hehehe....jom Maryam tolong omma bereskan harta mommy tu...jom kt lelong aje...

...mood dalam cuti kali ni  x berapa nak happy????sebab musababnya....huhuhu I da jadi "manis" warisan mak abah...sib baik coti2 m'sia...boleh all out pembersihan...semoga akan cepat 'clear' & 'clean' utk kelulusan ke sana....Hope my D can give good inspection..Thanks D....

ok...have to do my packing.my chauffeur da sound....
Daaaaa

No comments:

Post a Comment