Thursday, August 22, 2013

. . .happy birthday. . .

. . .Ogos mmg di nanti. . .agenda sambut hari lahir mamaijat dan ayahbonda.yes!!!!bermula dgn besday bonda pd 17 ogos. . .Diikuti 20 ogos for me and today 22 ogos turn ayahanda plak. . .Selalunya kami sambut bersama. . .Mamaijat tumpang jer,kalau potong kek or kenduri doa selamat. . .Kalau mamaijat x der pun bacaan doa tu abah still x lupakan mamaijat@ anak kesayangan dia ni. Hehehe. . .tu yg buat other siblings jelezzzzz. . Tahun ni yang tersayang dah siap2 belikan cake on the 2 nd raya,dan da selamat kami tiup lilin n potong cake. . .Al maklumlah,kali ni x kena ari cuti,so in advancelah gitu. . . Ari ni seusai subuh da called abah. .Wishing him.semoga abah sihat dan bahagia meniti hari2 mendatang. . .Abah ,orang sayang abah. . .

2 comments:

  1. wah tarikh yg cantik..brturut2 tu.....dinda pn jeles jugak tau..
    Apapun dinda doakan agar bonda, ayahnda dan kanda sntiasa dibawah ramhat dan kasih sayang Allah setiap waktu dan ketika.....amin.

    ReplyDelete