Friday, April 29, 2011

...dapat lah rest 3 hari..

..today isFriday.....
yes,hari yang saya tunggu2.
mula2,hari ni ada makan2..
pot luck kat skul..

saya dah prepared ayam masak merah..requested by Shafawati...
gang yang lain ada gak bawa se'pot' juadah sdr..
termasuklah min dgn kerabu sotong..adinda ku Yaya dgn tom yam....
zaima tanak nasi kat skul..
shafa dgn dessert...tart telur & tiramisu..
adinda ku Ct Aisyah yg sempat hantar butir nangka.......
walau dengar cerita suami beliau terlibat dgn kemalangan mlam td..
(hahha ramai yang salah maklumat hal makanan ni!)..
dan dinda2 lain yg kanda x sempat type..nama kalian..
alhamdulillah....

...esok& lusa cuti hujung minggu.....
tapi minggu ini ada bonus....
Isnin cuti lagi..yea yea..

sebenarnya minggu ni agak memenatkan juga...
dimulakan pagi isnin saya ke HUKM hantar borang pemeriksaan dariLUTH.. di jangkakan by today dah siap...tapi senyap aje????
kemudian khamis ke MSRHL..
kat sini mental & emotional pressure .....
btw,sume dah selesai utk hari itu...
akan bertemu lagi june 15 pulak..

dari sana saya teruske PWTC...
uuurrmm,org giler novel mcm saya mst x lepas peluang....
dan momen indah dapat bersalaman & berpelukan dgn NB,my fav writer..
tp syg....x berkesempatan berjumpa sikecil beliau..

..penat bergerak dari booth ke booth..
then dari cuaca sejuk ke panas...
berjalan melintasi jalanraya...
seterusnya nak tangga..
sebelum sampai ke kereta buat saya hampir collapse....
ha ha ha ha.Tq RS..

..then malamnya saya prepared food utk pot luck today...
rasanya x larat dah!

menanti isyak..rasanya hampir trtutup dah kelopak mata...
papepun TQ Allah.....
di atas segala kudrat & tenaga yg dipinjam kan buat saya...
jua buat teman bicara...
tq atas sokongan....
imunlu.....

5 comments:

  1. jangan lupe..kalau makan yg sedap tu ingat2 kawan2...yg tak sedap tu tak usah diingatkan..
    kalau saya terasa tekak ni macam sedap je..makne nye tu adalah orang ingatkan kita...
    ok..selamat bergembira

    ReplyDelete
  2. selamat berehat..kami lum sampai lagi pwtc

    ReplyDelete
  3. saya dah ke pwtc.. ramai giler..

    ReplyDelete
  4. .....tulah,ingat nak gi sekali lagi bawa anak2 plak..tapi x sanggup nak harungilautan manusia...& panas juga jam...

    ReplyDelete
  5. memang best bila jumpa NB..
    tapi memang rugi tak jumpa anak daranya yang cun tu..hehehhee

    PS: esok dah start kerja kan?

    ReplyDelete